Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrione FC iPanchinari
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mastranton probeert naar een medespeler te passen. Simione bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione verovert de bal door een tackle van achteren. Curione draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Callegari de bal onder controle te krijgen. Amendolara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Amendolara trapt de bal weg van het doel. Vedovato kopt de bal weg. Mastranton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curione bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vedovato rent richting de bal. Vedovato passt de bal met de wreef. Lagana probeert naar een medespeler te passen. Carmellini is nu in balbezit. Carmellini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Falaschi speelt de bal door. Batelli rent richting de bal. Lagana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertino rent richting de bal. Pertino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrione FC - iPanchinari 0:1

39e minuut.
Pertino verovert de bal door een tackle van achteren. Lagana verovert de bal door een tackle van achteren. Lagana met een sublieme pass. Carmellini rent richting de bal. Carmellini draait met de bal, schiet en ... Lorenzetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrione FC 41%, iPanchinari 59%.
Torrione FC - iPanchinari 0:1

84e minuut.
Curione rent richting de bal. Curione draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mastranton de bal. Pertino rent richting de bal. Pertino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pertino is nu in balbezit. Curione bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertino rent richting de bal. Curione bereikt de bal nog maar net als eerste. Curione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrione FC - iPanchinari 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrione FC 36%, iPanchinari 64%.
Torrione FC - iPanchinari 0:2