Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scugnizzi Vincenti Cicciano
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Piccin speelt de bal door. Ferrarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellida bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccin onderschept slim de pass. Piccin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Giugliano geeft de bal voor. Inworp. Zampogna met een snelle inworp. Piccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fessia met een sublieme pass. Polla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbarossa. Barbarossa krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Monitoro speelt de bal door. Piccin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bellida de bal onder controle te krijgen. Ferrarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrarese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Piccin onderschept slim de pass. Piccin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quer de bal. Ferrarese is nu in balbezit. Ferrarese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Cicciano 1:0

42e minuut.
D`Urso met een sublieme pass. Maranzano is nu in balbezit. Maranzano met een sublieme pass. Polla is nu in balbezit. Polla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scugnizzi Vincenti 35%, Cicciano 65%.
Scugnizzi Vincenti - Cicciano 1:0

54e minuut.
Piccin speelt de bal door. Chasapidis heeft problemen om de bal te vangen. Chasapidis speelt de bal door. Barbarossa rent richting de bal. Barbarossa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Maranzano onderschept slim de pass. Maranzano geeft de bal voor. Klungelig pakt Abbruzzese de bal. Polla rent richting de bal. Polla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Qualla bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Urso bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qualla krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vivardi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polla de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbruzzese. Abbruzzese krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scugnizzi Vincenti 51%, Cicciano 49%.
Scugnizzi Vincenti - Cicciano 1:0