Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunmoon AC Circolo
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Busato speelt de bal door. Sollenne kan de bal niet met de borst controleren. Dentamaro is nu in balbezit. Funghi verovert de bal door een tackle van achteren. Funghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sollenne is nu in balbezit. Sollenne speelt de bal door. Sperduto speelt de bal door. Busato is nu in balbezit. Busato haalt uit met een fantastische trap. Musca bokst de bal weg.

18e minuut.
Porzio met een snelle inworp. Cirrottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirrottola speelt de bal door. Pagliarisi is nu in balbezit. Pagliarisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Palazzolo is nu in balbezit. Palazzolo passt de bal zonder na te denken. Funghi is nu in balbezit. Funghi schiet op doel. Cocci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunmoon - AC Circolo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunmoon 54%, AC Circolo 46%.
Sunmoon - AC Circolo 0:1

56e minuut.
Porzio kopt de bal weg. Funghi rent richting de bal. Arisci geeft de bal voor. Klungelig pakt Cassa de bal. Cassa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Dentamaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dentamaro geeft een lange en hoge pass. Busato is nu in balbezit. Busato haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dalle Macchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gandini onderschept slim de pass. Gandini passt de bal met de wreef. Busato bereikt de bal nog maar net als eerste. Busato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunmoon 29%, AC Circolo 71%.
Sunmoon - AC Circolo 0:1