Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Circolo foffo
451 Tactiek doc
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 51
average Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Aleksić rent richting de bal. Aleksić speelt de bal door. Grespan rent richting de bal. Grespan schiet op doel. Dalle Macchie probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kenny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Musca speelt de bal door. Karbowski kopt de bal weg. Grespan is nu in balbezit. Grespan schiet op doel. Musca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kenny passt de bal in één keer door. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:1

11e minuut.
Panizza rent richting de bal. Verlinden onderschept slim de pass. Verlinden speelt de bal door. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Musca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:2

13e minuut.
Aleksić met een sublieme pass. Purwadi speelt de bal door. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan heeft problemen om de bal te vangen. Grespan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:3

15e minuut.
Daar is Grespan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evaldi speelt de bal door. Aleksić met een sublieme pass. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:4

18e minuut.
Aleksić speelt de bal door. Klungelig pakt Riverón de bal. Evaldi rent richting de bal. Riverón onderschept slim de pass. Riverón schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Agnello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gazzolo komt het veld opgelopen. Musca trapt de bal weg van het doel. Riverón kopt de bal weg. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dalle Macchie trapt de bal weg van het doel. Daar is Cirrottola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan draait met de bal, schiet en ... Musca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:5

23e minuut.
Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić passt de bal met de wreef. Grespan rent richting de bal. Grespan haalt uit met een fantastische trap. Dalle Macchie probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kenny zal de hoekschop nemen. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:6

23e minuut.
Palazzolo onderschept slim de pass. Palazzolo speelt de bal door. Gazzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón onderschept slim de pass. Riverón schiet op doel. Musca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grespan is nu in balbezit. Grespan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel. Musca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:7

26e minuut.
Aleksić is nu in balbezit. Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Gazzolo onderschept slim de pass. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Karbowski verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowski met een sublieme pass. Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalle Macchie trapt de bal weg van het doel. Aleksić kopt de bal weg. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grespan heeft problemen om de bal te vangen. Mirabilio rent richting de bal. Mirabilio passt de bal zonder na te denken. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aleksić passt de bal met de wreef. Grespan is nu in balbezit. Grespan geeft de bal voor. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:8

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verlinden met een snelle inworp. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi geeft een lange en hoge pass. Grespan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Purwadi speelt de bal door. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Circolo 89%, foffo 11%.
AC Circolo - foffo 0:9

51e minuut.
Verlinden passt de bal met de wreef. Riverón rent richting de bal. Gazzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Purwadi rent richting de bal. Purwadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Purwadi rent richting de bal. Purwadi passt de bal zonder na te denken. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dalle Macchie trapt de bal weg. Karbowski speelt de bal door. Aleksić speelt de bal door. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Purwadi de bal. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Grespan rent richting de bal. Grespan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Grespan is nu in balbezit. Grespan passt de bal zonder na te denken. Riverón kan de bal niet met de borst controleren. Riverón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Karbowski geeft een lange en hoge pass. Pagliarisi probeert de bal aan de voet te houden. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Musca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:10

66e minuut.
Purwadi passt de bal in één keer door. Hajrović rent richting de bal. Hajrović speelt de bal door. Klungelig pakt Grespan de bal. Grespan haalt uit met een fantastische trap. Musca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mijić passt de bal zonder na te denken. Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal met de wreef. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aleksić speelt de bal door. Grespan rent richting de bal. Dalle Macchie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dalle Macchie krijgt een gele kaart. Grespan raakt geblesseerd tijdens het duel. Grespan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:11

74e minuut.
Klungelig pakt Kenny de bal. Kenny passt de bal met de wreef. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel. Musca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Riverón rent richting de bal. Riverón passt de bal met de wreef. Daar is Gazzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Riverón kopt de bal weg. Klungelig pakt Purwadi de bal. Purwadi speelt de bal door. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:12

82e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal met de wreef. Aleksić met een sublieme pass. Grespan is nu in balbezit. Grespan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:13

85e minuut.
Aleksić met een sublieme pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón passt de bal in één keer door. Grespan is nu in balbezit. Grespan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pagliarisi passt de bal zonder na te denken. Purwadi speelt de bal door. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ... Musca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:14

89e minuut.
Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gazzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Musca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grespan is nu in balbezit. Evaldi rent richting de bal. Aleksić onderschept slim de pass. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Circolo - foffo 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Circolo 85%, foffo 15%.
AC Circolo - foffo 0:15