Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scimmioni Taglienti A.C. Mandinese
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Coronato met een snelle inworp. Biffino geeft de bal voor. Culvan kopt de bal weg. Daar is Baldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti geeft de bal voor. Daar is Rondini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldani rent richting de bal. Baldani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - A.C. Mandinese 0:1

20e minuut.
Coronato speelt de bal door. Paone bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grada krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cresti Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cresti Neri raakt geblesseerd tijdens het duel. Cresti Neri met een snel genomen vrije trap. Descalzo controleert de bal met de borst. Gattinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinari haalt uit met een fantastische trap. Soggiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gattinari haalt uit met een fantastische trap. Daar is Coronato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzaghi rent richting de bal. Cerasa onderschept slim de pass. Cerasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scimmioni Taglienti 48%, A.C. Mandinese 52%.
Scimmioni Taglienti - A.C. Mandinese 0:1

50e minuut.
Coronato is nu in balbezit. Gattinari onderschept slim de pass. Fusti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fusti krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Coronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paone bereikt de bal nog maar net als eerste. Paone passt de bal zonder na te denken. Daar is Baldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cresti Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Paone verovert de bal door een tackle van achteren. Paone speelt de bal door. Baldani rent richting de bal. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Belardetti trapt de bal weg. Fusti kopt de bal weg. Baldani is nu in balbezit. Baldani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mussati geeft een hoge lob. Inworp. Biffino met een snelle inworp. Paone rent richting de bal. Paone geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - A.C. Mandinese 0:2

63e minuut.
Gattinari speelt de bal door. Cerasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani onderschept slim de pass. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rondini rent richting de bal. Rondini passt de bal zonder na te denken. Coronato met een sublieme pass. Baldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fusti passt de bal met de wreef. Gattinari is nu in balbezit. Cerasa rent richting de bal. Gattinari is nu in balbezit. Gattinari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scimmioni Taglienti 72%, A.C. Mandinese 28%.
Scimmioni Taglienti - A.C. Mandinese 0:2