Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brindisi Fc AC Circolo
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 23.3
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Paes is nu in balbezit. Evaldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saccomano neemt de penalty, wat een uithaal! Musca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - AC Circolo 1:0

14e minuut.
Saccomano kopt de bal weg. Daar is Gazzolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes haalt uit met een fantastische trap. Musca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - AC Circolo 2:0

21e minuut.
Doeltrap. Bertoluzza met een harde bal richting middenveld. Cardea probeert naar een medespeler te passen. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - AC Circolo 3:0

24e minuut.
Evaldi rent richting de bal. Saccomano onderschept slim de pass. Saccomano passt de bal in één keer door. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saccomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzolo is nu in balbezit. Saccomano verovert de bal door een tackle van achteren. Saccomano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - AC Circolo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi Fc 47%, AC Circolo 53%.
Brindisi Fc - AC Circolo 4:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Musca trapt de bal weg. Brugnoli kopt de bal weg. Saccomano is nu in balbezit. Saccomano schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palazzolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Safar is nu in balbezit. Palazzolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Safar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Brugnoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Paes de bal. Dalle Macchie is nu in balbezit. Paes verovert de bal door een tackle van achteren. Paes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paes kopt de bal weg. Pagliarisi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brugnoli. Brugnoli krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Romani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gazzolo de bal. Paes rent richting de bal. Paes draait met de bal, schiet en ... Dalle Macchie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi Fc 40%, AC Circolo 60%.
Brindisi Fc - AC Circolo 4:0