Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:39
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.040
  • Stadion: foffo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2925
foffo AZIZ SP
doc Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.8 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Hajrović geeft een hoge lob. Inworp. Lettiero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prisciandaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisciandaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden passt de bal zonder na te denken. Pallotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan onderschept slim de pass. Grespan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 1:0

5e minuut.
Purwadi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Riverón de bal. Riverón geeft de bal voor. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Leonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonello passt de bal in één keer door. Grespan is nu in balbezit. Grespan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 2:0

10e minuut.
Alí kopt de bal weg. Grespan controleert de bal met de borst. Grespan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pallotto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 3:0

11e minuut.
Leonello speelt de bal door. Naso is nu in balbezit. Aleksić verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksić geeft een hoge lob. Franceschini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí geeft een lange en hoge pass. Daar is Sfogliarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Purwadi passt de bal in één keer door. Hajrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajrović met een sublieme pass. Grespan rent richting de bal. Grespan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Franceschini trapt de bal weg. Inworp. Leonello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Alí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alí geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aramu trapt de bal weg. Alí kopt de bal weg. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 4:0

21e minuut.
Klungelig pakt Aleksić de bal. Aleksić met een sublieme pass. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Franceschini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Purwadi onderschept slim de pass. Purwadi passt de bal in één keer door. Verlinden geeft een hoge lob. Grespan probeert de bal met de borst te controleren. Grespan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 5:0

27e minuut.
Riverón met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal met de wreef. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 6:0

29e minuut.
Naso geeft de bal voor. Inworp. Verlinden met de inworp. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alí kopt de bal weg. Daar is Naso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksić is nu in balbezit. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Franceschini trapt de bal weg. Aleksić kopt de bal weg. Klungelig pakt Naso de bal. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Franceschini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 7:0

38e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal in één keer door. Riverón rent richting de bal. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 8:0

40e minuut.
Daar is Prisciandaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfogliarini rent richting de bal. Sfogliarini passt de bal met de wreef. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alí passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Ruffon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden geeft een lange en hoge pass. Riverón is nu in balbezit. Riverón schiet op doel. Franceschini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 19%, AZIZ SP 81%.
foffo - AZIZ SP 8:0

46e minuut.
Aleksić speelt de bal door. Leonello rent richting de bal. Leonello passt de bal zonder na te denken. Grespan is nu in balbezit. Grespan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kenny geeft een lange en hoge pass. Riverón kopt de bal weg. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden geeft een lange en hoge pass. Grespan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 9:0

55e minuut.
Grespan is nu in balbezit. Pallotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan onderschept slim de pass. Grespan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 10:0

58e minuut.
Kenny speelt de bal door. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi geeft een lange en hoge pass. Riverón is nu in balbezit. Riverón haalt uit met een fantastische trap. Paal! Franceschini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aramu trapt de bal weg. Leonello kopt de bal weg. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sfogliarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić onderschept slim de pass. Aleksić speelt de bal door. Grespan is nu in balbezit. Grespan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 11:0

67e minuut.
Klungelig pakt Purwadi de bal. Purwadi probeert naar een medespeler te passen. Aleksić speelt de bal door. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Leonello speelt de bal door. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić passt de bal in één keer door. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Riverón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alí met een sublieme pass. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić passt de bal met de wreef. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... Franceschini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Daar is Hajrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajrović speelt de bal door. Alí speelt de bal door. Leonello geeft een hoge lob. Riverón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Aleksić kopt de bal weg. Grespan rent richting de bal. Grespan geeft een hoge lob. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... Franceschini bokst de bal weg. Grespan heeft problemen om de bal te vangen. Grespan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 12:0

82e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Verlinden passt de bal met de wreef. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... Franceschini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Franceschini met een harde bal richting middenveld. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi geeft een lange en hoge pass. Grespan rent richting de bal. Grespan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Leonello passt de bal in één keer door. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi met een sublieme pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - AZIZ SP 13:0

86e minuut.
Grespan verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksić rent richting de bal. Aleksić passt de bal in één keer door. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel. Franceschini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 14%, AZIZ SP 86%.
foffo - AZIZ SP 13:0