Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smolkovas AFC Sunmoon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bellante schiet op doel. Doeltrap. Cocci trapt de bal weg. Sperduto is nu in balbezit. Sperduto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sollenne speelt de bal door. Sperduto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto passt de bal zonder na te denken. Busato is nu in balbezit. Busato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Belletto is nu in balbezit. Belletto passt de bal in één keer door. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellante onderschept slim de pass. Bellante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Scalmani heeft problemen om de bal te vangen. Cassa onderschept slim de pass. Aglietti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aglietti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 50%, Sunmoon 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smolkovas AFC - Sunmoon 0:0

47e minuut.
Cassa met de inworp. Sperduto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto geeft een hoge lob. Gandini rent richting de bal. Gandini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Calligari speelt de bal door. Daar is Scalmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calligari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calligari krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sperduto rent richting de bal. Sperduto passt de bal zonder na te denken. Massaro rent richting de bal. Busato is nu in balbezit. Busato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Sperduto passt de bal in één keer door. Busato is nu in balbezit. Belletto rent richting de bal. Sperduto is nu in balbezit. Sperduto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Sunmoon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 50%, Sunmoon 50%.
Smolkovas AFC - Sunmoon 0:1