Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Salent Fc Pratola
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Durazzi speelt de bal door. Leo rent richting de bal. Leo passt de bal in één keer door. Simonelli rent richting de bal. Simonelli haalt uit met een fantastische trap. Di Rienzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Durazzi kopt de bal weg. Garbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbellini probeert naar een medespeler te passen. Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 49%, Pratola 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Salent Fc - Pratola 0:0

68e minuut.
Durazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Durazzi probeert naar een medespeler te passen. Cotecchia probeert naar een medespeler te passen. Simonelli rent richting de bal. Simonelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cristoforo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Corbetta met de inworp. Cabella is nu in balbezit. Cabella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Caffarel is nu in balbezit. Garbellini onderschept slim de pass. Garbellini passt de bal met de wreef. Simonelli rent richting de bal. Simonelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 48%, Pratola 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Salent Fc - Pratola 0:0