Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amola Real Napoli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Abati geeft de bal voor. Scarpini heeft problemen om de bal te vangen. Fruscio probeert naar een medespeler te passen. Abati bereikt de bal nog maar net als eerste. Abati draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pignataro geeft een lange en hoge pass. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajmone verovert de bal door een tackle van achteren. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pignataro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ajmone met een snelle inworp. Scarpini geeft een lange en hoge pass. Dall`Osto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Busone rent richting de bal. Abati onderschept slim de pass. Abati passt de bal met de wreef. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel. Ottino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amola - Real Napoli 0:1

35e minuut.
Frighi rent richting de bal. Cassetta rent richting de bal. Caliendo begaat een overtreding. Caliendo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amola 55%, Real Napoli 45%.
Amola - Real Napoli 0:1

63e minuut.
Caliendo rent richting de bal. Frighi verovert de bal door een tackle van achteren. Frighi geeft de bal voor. Scarpini is nu in balbezit. Scarpini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Laudano probeert naar een medespeler te passen. Pili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spadoni. Pili roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pili kan niet meer verder spelen. Locatelli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Marsiliano is nu in balbezit. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni speelt de bal door. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Cassetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abati is nu in balbezit. Abati met een sublieme pass. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bruschio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caliendo met de inworp. Abati is nu in balbezit. Abati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amola 60%, Real Napoli 40%.
Amola - Real Napoli 0:1