Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UC Fiches FORCE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini verovert de bal door een tackle van achteren. Filippini passt de bal met de wreef. Benevello bereikt de bal nog maar net als eerste. Benevello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fornarelli onderschept slim de pass. Fornarelli met een sublieme pass. Loiudice met een sublieme pass. Congiu rent richting de bal. Congiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UC Fiches 53%, FORCE 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UC Fiches - FORCE 0:0

58e minuut.
Cervelleri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arzuffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portinaro is nu in balbezit. Portinaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bulzi geeft een lange en hoge pass. Congiu heeft problemen om de bal te vangen. Retusi rent richting de bal. Portinaro onderschept slim de pass. Portinaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Arzuffi de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Retusi met een snelle inworp. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UC Fiches 48%, FORCE 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UC Fiches - FORCE 0:0