Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UC Fiches Polpettoni UTD
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Macchiavello met een sublieme pass. Melani rent richting de bal. Melani passt de bal met de wreef. Previte rent richting de bal. Previte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UC Fiches - Polpettoni UTD 0:1

6e minuut.
Portinaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Congiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanigni bereikt de bal nog maar net als eerste. Portinaro onderschept slim de pass. Portinaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De Nunzio geeft een hoge lob. Inworp. Lo Tufo met een snelle inworp. Daar is Previte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Previte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Volpini kopt de bal weg. Melani heeft problemen om de bal te vangen. Melani passt de bal met de wreef. Previte bereikt de bal nog maar net als eerste. Previte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Melani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loiudice is nu in balbezit. Melani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loiudice raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Loiudice met een snel genomen vrije trap. Congiu kan de bal niet met de borst controleren. Portinaro is nu in balbezit. Portinaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UC Fiches 52%, Polpettoni UTD 48%.
UC Fiches - Polpettoni UTD 0:1

81e minuut.
Raimondo geeft de bal voor. Volpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Melani bereikt de bal nog maar net als eerste. Melani geeft een hoge lob. DeCaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Beschi geeft een hoge lob. Melani rent richting de bal. Matteotti begaat een overtreding. Melani raakt geblesseerd tijdens het duel. Raimondo wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is Minoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpini rent richting de bal. Volpini passt de bal met de wreef. Melani is nu in balbezit. Melani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UC Fiches 57%, Polpettoni UTD 43%.
UC Fiches - Polpettoni UTD 0:1