Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorbignano A.S Pozzo
433 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Pelé heeft problemen om de bal te vangen. Pelé probeert naar een medespeler te passen. Barnaba speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - A.S Pozzo 0:1

6e minuut.
Pelé passt de bal met de wreef. Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel. Candia bokst de bal weg. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - A.S Pozzo 0:2

7e minuut.
Muzio heeft problemen om de bal te vangen. Lincz is nu in balbezit. Lincz passt de bal met de wreef. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - A.S Pozzo 0:3

14e minuut.
Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont geeft een hoge lob. Daar is Fiacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Zampella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fanzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fanzini de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lincz rent richting de bal. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - A.S Pozzo 0:4

29e minuut.
Klungelig pakt Beckman de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Lincz is nu in balbezit. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lincz is nu in balbezit. Candia probeert naar een medespeler te passen. Carciofoli kopt de bal weg. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zampella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisont met de inworp. Pelé geeft een lange en hoge pass. Teodorovici krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Fiacco de bal. Beckman onderschept slim de pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Lincz springt en kopt de bal. Paal!

41e minuut.
Carciofoli probeert naar een medespeler te passen. Ciniselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont onderschept slim de pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carciofoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici speelt de bal door. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pisont is nu in balbezit. Pisont passt de bal met de wreef. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorbignano 72%, A.S Pozzo 28%.
Zorbignano - A.S Pozzo 0:4

46e minuut.
Fryges komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pelé geeft een lange en hoge pass. Daar is Fanzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lillo is nu in balbezit. Lillo geeft een lange en hoge pass. Fryges probeert de bal aan de voet te houden. Masoni is nu in balbezit. Masoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Carciofoli passt de bal zonder na te denken. Beckman speelt de bal door. Lincz rent richting de bal. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Candia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liska komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Biggiogero komt het veld opgelopen. Candia trapt de bal weg. Liska kopt de bal weg. Beckman speelt de bal door. Lincz rent richting de bal. Lincz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varischetti komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pelé onderschept slim de pass. Pelé met een sublieme pass. Liska speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Zotti komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Liska kopt de bal weg. Fiacco is nu in balbezit. Varischetti onderschept slim de pass. Varischetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - A.S Pozzo 0:5

87e minuut.
Ciniselli rent richting de bal. Pisont verovert de bal door een tackle van achteren. Pisont probeert naar een medespeler te passen. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Liska passt de bal zonder na te denken. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zampella krijgt een gele kaart. Zotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varischetti neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - A.S Pozzo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorbignano 80%, A.S Pozzo 20%.
Zorbignano - A.S Pozzo 0:6