Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sdroventus ROONEY TONES
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Furino kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musello met een snelle inworp. Chiappella is nu in balbezit. Chiappella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grimaldi met de inworp. Guidoni heeft problemen om de bal te vangen. Guidoni geeft de bal voor. Basili rent richting de bal. Basili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macco probeert naar een medespeler te passen. Traisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Traisci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buccigrossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macco rent richting de bal. Macco geeft de bal voor. Traisci maakt een snoekduik en kopt de bal. Logiudice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sdroventus - ROONEY TONES 1:0

41e minuut.
Mattera probeert naar een medespeler te passen. Basili heeft problemen om de bal te vangen. Cerutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Traisci verovert de bal door een tackle van achteren. Traisci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sdroventus - ROONEY TONES 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sdroventus 45%, ROONEY TONES 55%.
Sdroventus - ROONEY TONES 2:0

61e minuut.
Mattera rent richting de bal. Lupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattera onderschept slim de pass. Mattera haalt uit met een fantastische trap. Nerini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sdroventus - ROONEY TONES 2:1

66e minuut.
Traisci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calvanise komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Masala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappella is nu in balbezit. Chiappella geeft de bal voor. Mattera rent richting de bal. Mattera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cerutti rent richting de bal. Cerutti geeft een hoge lob. Corale heeft problemen om de bal te vangen. Mattera is nu in balbezit. Mattera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sdroventus - ROONEY TONES 2:2

87e minuut.
Calvanise probeert naar een medespeler te passen. Corale is nu in balbezit. Mattera verovert de bal door een tackle van achteren. Mattera schiet op doel. Nerini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sdroventus - ROONEY TONES 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sdroventus 58%, ROONEY TONES 42%.
Sdroventus - ROONEY TONES 2:3