Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi Mucosi Sdroventus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Stura verovert de bal door een tackle van achteren. Stura met een sublieme pass. Calvanise rent richting de bal. Calvanise schiet op doel. Amatore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi Mucosi - Sdroventus 0:1

10e minuut.
Nero passt de bal zonder na te denken. Daar is Calvanise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macco rent richting de bal. Macco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stura probeert naar een medespeler te passen. Nero rent richting de bal. Nero geeft een hoge lob. Calvanise rent richting de bal. Calvanise schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Quaterna rent richting de bal. Coscarella heeft problemen om de bal te vangen. Quaterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscarella is nu in balbezit. Coscarella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Furino speelt de bal door. De Tommasi probeert naar een medespeler te passen. Coscarella heeft problemen om de bal te vangen. Quaterna is nu in balbezit. Quaterna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupi Mucosi - Sdroventus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi Mucosi 64%, Sdroventus 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupi Mucosi - Sdroventus 1:1

67e minuut.
Furlan probeert de bal aan de voet te houden. De Tommasi is nu in balbezit. Met opzet legt Trabalza zijn tegenspeler op de grond. Trabalza krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Lupis geeft een hoge lob. Buccigrossi kopt de bal weg. Lupis controleert de bal met de borst. Parmegiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmegiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi Mucosi 62%, Sdroventus 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupi Mucosi - Sdroventus 1:1