Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Pozzo Alcione FC
Sweep Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Beckman is nu in balbezit. Beckman passt de bal in één keer door. Turchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pisont heeft problemen om de bal te vangen. Fedolfi speelt de bal door. Marie speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pisont met een sublieme pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino rent richting de bal. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici passt de bal met de wreef. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 1:0

23e minuut.
Marie is nu in balbezit. Marie geeft de bal voor. Lanni heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont passt de bal met de wreef. Beckman speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Beckman onderschept slim de pass. Beckman geeft de bal voor. Lanni kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beckman zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz passt de bal zonder na te denken. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 2:0

36e minuut.
Comodino kopt de bal weg. Beckman heeft problemen om de bal te vangen. Beckman passt de bal met de wreef. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pelé passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pisont de bal onder controle te krijgen. Beckman met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Frisanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont verovert de bal door een tackle van achteren. Pisont speelt de bal door. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
de la Rosa trapt de bal weg van het doel. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lincz de bal. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 31%, Alcione FC 69%.
A.S Pozzo - Alcione FC 3:0

48e minuut.
Beckman passt de bal zonder na te denken. Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont met een sublieme pass. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Marie is nu in balbezit. Marie geeft de bal voor. Daar is Guerinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz geeft de bal voor. Daar is Guerinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Turchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... Mastrandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 4:0

58e minuut.
Osagie komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Twórczyński kopt de bal weg. de la Rosa met een sublieme pass. Osagie kopt de bal weg. Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Atanga komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Frisanco met een sublieme pass. Comodino rent richting de bal. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Atanga heeft problemen om de bal te vangen. Atanga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 5:0

65e minuut.
Liska komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lanni rent richting de bal. Lanni geeft de bal voor. Inworp. Osagie met een snelle inworp. Pelé geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fedolfi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaldmaa met een snelle inworp. Daar is Liska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Turchetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Comodino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liska met de inworp. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Twórczyński probeert de bal aan de voet te houden. Broullon is nu in balbezit. Broullon geeft de bal voor. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 6:0

78e minuut.
Daar is Lizzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedolfi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Comodino de bal. Atanga verovert de bal door een tackle van achteren. Atanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fedolfi speelt de bal door. Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frisanco is nu in balbezit. Lincz onderschept slim de pass. Lincz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mastrandre trapt de bal weg. Liska kopt de bal weg. Atanga is nu in balbezit. Atanga schiet op doel. Mastrandre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - Alcione FC 7:0

84e minuut.
Atanga onderschept slim de pass. Atanga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lanni de bal. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Mastrandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska geeft een lange en hoge pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz draait met de bal, schiet en ... Mastrandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Liska met de inworp. Pelé speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 27%, Alcione FC 73%.
A.S Pozzo - Alcione FC 7:0