Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aphextwin ASR Old Crew
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Caronte met een harde bal richting middenveld. Martini kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbondi de bal. Foresto speelt de bal door. Covoni geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Qualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresto onderschept slim de pass. Foresto speelt de bal door. Sgherri rent richting de bal. Sgherri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Qualla kopt de bal weg. Abbondi rent richting de bal. Met opzet legt Maltesi zijn tegenspeler op de grond. Maltesi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Covoni passt de bal met de wreef. Maltesi is nu in balbezit. Maltesi passt de bal met de wreef. Molino rent richting de bal. Molino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Molino kopt de bal weg. Siani rent richting de bal. Siani speelt de bal door. Sgherri is nu in balbezit. Sgherri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Maltesi kopt de bal weg. Gaggiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Molino rent richting de bal. Sgherri is nu in balbezit. Sgherri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Covoni heeft problemen om de bal te vangen. Qualla is nu in balbezit. Qualla passt de bal in één keer door. Abbondi is nu in balbezit. Abbondi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martini heeft problemen om de bal te vangen. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aphextwin - ASR Old Crew 0:1

39e minuut.
Maltesi met een sublieme pass. Siani rent richting de bal. Siani met een sublieme pass. Sgherri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgherri haalt uit met een fantastische trap. Bentivenga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Fusinato de bal onder controle te krijgen. Legramanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Legramanti passt de bal met de wreef. Martini heeft problemen om de bal te vangen. Martini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aphextwin 43%, ASR Old Crew 57%.
Aphextwin - ASR Old Crew 0:1

46e minuut.
Qualla is nu in balbezit. Qualla geeft de bal voor. Magi heeft problemen om de bal te vangen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Siani is nu in balbezit. Qualla verovert de bal door een tackle van achteren. Qualla probeert naar een medespeler te passen. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aphextwin - ASR Old Crew 0:2

90e minuut.
Qualla heeft problemen om de bal te vangen. Siani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qualla. Qualla krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Renzi is nu in balbezit. Siani onderschept slim de pass. Siani geeft een hoge lob. Covoni is nu in balbezit. Covoni passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sgherri is nu in balbezit. Sgherri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aphextwin - ASR Old Crew 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aphextwin 58%, ASR Old Crew 42%.
Aphextwin - ASR Old Crew 1:2