Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inter 7272 fridella
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Pisan met een sublieme pass. Zoa is nu in balbezit. Montis onderschept slim de pass. Montis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zoa passt de bal in één keer door. Provenzani geeft een hoge lob. Abbatantuono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Montis heeft problemen om de bal te vangen. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassiello begaat een overtreding. Tassiello krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Di Pasquale probeert naar een medespeler te passen. Pisan is nu in balbezit. Pisan passt de bal in één keer door. Montis bereikt de bal nog maar net als eerste. Montis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Di Pasquale passt de bal zonder na te denken. Pisan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maragnani. Pisan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gramsci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cortese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Faiolone kan de bal niet met de borst controleren. Faiolone passt de bal in één keer door. Alfano rent richting de bal. Alfano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter 7272 - fridella 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter 7272 48%, fridella 52%.
inter 7272 - fridella 1:0

52e minuut.
Faiolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano is nu in balbezit. Petrosini onderschept slim de pass. Faiolone verovert de bal door een tackle van achteren. Faiolone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gramsci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquale passt de bal in één keer door. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli passt de bal in één keer door. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiolone rent richting de bal. Faiolone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
inter 7272 - fridella 2:0

77e minuut.
Abbatantuono kopt de bal weg. Maragnani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montis rent richting de bal. Montis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Calaiò de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tassiello geeft de bal voor. Maragnani geeft een hoge lob. Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiolone onderschept slim de pass. Faiolone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter 7272 - fridella 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter 7272 50%, fridella 50%.
inter 7272 - fridella 3:0