Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varese F.C I Ribbusciati
444a. Tactiek tattica normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer verovert de bal door een tackle van achteren. Frommer passt de bal met de wreef. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sunatekin met een sublieme pass. Grygo is nu in balbezit. Liński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grygo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grygo kan niet meer verder spelen. Lange komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sunatekin neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bockenfeld is nu in balbezit. Karypidis verovert de bal door een tackle van achteren. Caillaud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Holden passt de bal in één keer door. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange passt de bal zonder na te denken. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - I Ribbusciati 1:0

16e minuut.
Holden rent richting de bal. Holden passt de bal zonder na te denken. Sunatekin is nu in balbezit. Lange is nu in balbezit. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Holden rent richting de bal. Holden passt de bal met de wreef. Caillaud is nu in balbezit. Caillaud geeft een lange en hoge pass. Lange maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Frommer de bal. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frommer krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Holden is nu in balbezit. Holden geeft de bal voor. Sunatekin kopt de bal weg. Lange is nu in balbezit. Lange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Altındal met een sublieme pass. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisistrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Trydal trapt de bal weg. Holden kopt de bal weg. Daar is Sunatekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunatekin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grudzień met een sublieme pass. Daar is Zanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holden probeert naar een medespeler te passen. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Karypidis de bal. Grudzień is nu in balbezit. Karypidis onderschept slim de pass. Frommer is nu in balbezit. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Gniadkowski bokst de bal weg. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Gniadkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varese F.C - I Ribbusciati 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varese F.C 38%, I Ribbusciati 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varese F.C - I Ribbusciati 1:1

57e minuut.
Di Pisello geeft een hoge lob. Burdon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sunatekin de bal onder controle te krijgen. Lange rent richting de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap. Trydal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Burdon geeft een hoge lob. Papa is nu in balbezit. Papa passt de bal met de wreef. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Grudzień passt de bal in één keer door. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin speelt de bal door. Lange rent richting de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap. Trydal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Burdon verovert de bal door een tackle van achteren. Burdon geeft een lange en hoge pass. Wojcieszek kopt de bal weg. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lange speelt de bal door. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden passt de bal met de wreef. Daar is Sunatekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunatekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Liński is nu in balbezit. Liński geeft de bal voor. Daar is Grudzień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Frommer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Candela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lange kopt de bal weg. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varese F.C 42%, I Ribbusciati 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varese F.C - I Ribbusciati 1:1