Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pescaramanzia FC F.C. Berlusca
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Marcarini rent richting de bal. Rastrello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastrello met een sublieme pass. Daar is Palmieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chiogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Basi is nu in balbezit. Chiogna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Basi kan niet meer verder spelen. Vescia komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Simonelli probeert naar een medespeler te passen. Vescia probeert naar een medespeler te passen. Palmieri rent richting de bal. Palmieri schiet op doel. Abbaticola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 0:1

19e minuut.
Chiogna speelt de bal door. Nuccio is nu in balbezit. Nuccio met een sublieme pass. Chieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Abbaticola trapt de bal weg. Simonelli kopt de bal weg. Siverio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Siverio rent richting de bal. Siverio geeft de bal voor. Nuccio met een sublieme pass. Marcarini is nu in balbezit. Marcarini schiet op doel. Abbondanzieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simonelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 1:1

34e minuut.
Palmieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Abbaticola ... Strafschop! Palmieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palmieri neemt de penalty, wat een uithaal! Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 1:2

43e minuut.
Zappulla is nu in balbezit. Zappulla geeft een hoge lob. Chieri is nu in balbezit. Chieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescaramanzia FC 53%, F.C. Berlusca 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 2:2

56e minuut.
Vescia kopt de bal weg. Abbaticola is nu in balbezit. Abbaticola passt de bal zonder na te denken. Chieri is nu in balbezit. Chieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 3:2

60e minuut.
Zappulla geeft een hoge lob. Palmieri rent richting de bal. Palmieri draait met de bal, schiet en ... Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abbaticola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 3:3

65e minuut.
Nuccio passt de bal met de wreef. Marcarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcarini passt de bal met de wreef. Chieri is nu in balbezit. Chieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vescia is nu in balbezit. Manias is nu in balbezit. Vescia probeert naar een medespeler te passen. Palmieri rent richting de bal. Palmieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 3:4

84e minuut.
Siverio geeft een lange en hoge pass. Chieri met een sublieme pass. Klungelig pakt Marcarini de bal. Chieri rent richting de bal. Chieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Chiappa onderschept slim de pass. Chiappa geeft de bal voor. Daar is Simonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescaramanzia FC 52%, F.C. Berlusca 48%.
Pescaramanzia FC - F.C. Berlusca 3:4