Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cologno realmentana2022
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Corbellino geeft een lange en hoge pass. Paba Gesuino kopt de bal weg. Galizia heeft problemen om de bal te vangen. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cologno - realmentana2022 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Melchiorri de bal. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzucchelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mazzucchelli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellino verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellino met een sublieme pass. Melchiorri is nu in balbezit. Melchiorri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Zacchello verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia is nu in balbezit. Panarello rent richting de bal. Galizia onderschept slim de pass. Galizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Galizia verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia passt de bal zonder na te denken. Panarello rent richting de bal. Radicchi onderschept slim de pass. Radicchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cologno 53%, realmentana2022 47%.
FC Cologno - realmentana2022 0:1

75e minuut.
Tomasi met een harde bal richting middenveld. Frascarolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Martinis de bal. Fragapane is nu in balbezit. Fragapane geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Radicchi is nu in balbezit. Panarello is nu in balbezit. Radicchi onderschept slim de pass. Galizia is nu in balbezit. Galizia schiet op doel. Pomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zacchello kopt de bal weg. Corbellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi verovert de bal door een tackle van achteren. Radicchi draait met de bal, schiet en ... Pomes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cologno - realmentana2022 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cologno 54%, realmentana2022 46%.
FC Cologno - realmentana2022 0:2