Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventusmylove FC Leona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ganzerla passt de bal in één keer door. Scavo met een sublieme pass. Sabini bereikt de bal nog maar net als eerste. Micaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Micaletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Micaletti rent richting de bal. Baglione onderschept slim de pass. Baglione probeert naar een medespeler te passen. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Micaletti kopt de bal weg. Giancipoli rent richting de bal. Giancipoli geeft een lange en hoge pass. Pantini rent richting de bal. Pantini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vaghi rent richting de bal. Troncia verovert de bal door een tackle van achteren. Troncia passt de bal in één keer door. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baglione is nu in balbezit. Scavo begaat een overtreding. Baglione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baglione zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pantini rent richting de bal. Pantini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventusmylove 47%, FC Leona 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventusmylove - FC Leona 0:0

46e minuut.
Scavo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirlo de bal. Ganzerla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirlo verovert de bal door een tackle van achteren. Pirlo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Giancipoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossiani passt de bal zonder na te denken. Micaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Micaletti draait met de bal, schiet en ... Carradori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pirlo geeft een lange en hoge pass. Mandro heeft problemen om de bal te vangen. Gios onderschept slim de pass. Gios geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cesi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Troncia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Sabini de bal. Grassani is nu in balbezit. Micaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabini rent richting de bal. Sabini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventusmylove - FC Leona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventusmylove 55%, FC Leona 45%.
Juventusmylove - FC Leona 1:0