Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pescaramanzia FC Varese F.C
Normal Tactiek 444a.
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Klungelig pakt Marcarini de bal. Papa onderschept slim de pass. Papa speelt de bal door. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap. Salerno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grimani kopt de bal weg. Holden rent richting de bal. Holden passt de bal met de wreef. Lange is nu in balbezit. Lange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Varese F.C 0:1

9e minuut.
Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin passt de bal met de wreef. Chiappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange onderschept slim de pass. Lange schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Guisbo rent richting de bal. Bockenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Bockenfeld geeft de bal voor. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Altındal probeert naar een medespeler te passen. Papa bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa passt de bal zonder na te denken. Lange rent richting de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zampati geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiogna de bal. Papa verovert de bal door een tackle van achteren. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lange is nu in balbezit. Grimani onderschept slim de pass. Grimani probeert naar een medespeler te passen. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Caillaud speelt de bal door. Zampati is nu in balbezit. Caillaud onderschept slim de pass. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bockenfeld met een sublieme pass. Papa bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa passt de bal zonder na te denken. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Papa speelt de bal door. Altındal is nu in balbezit. Altındal passt de bal met de wreef. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Varese F.C 0:2

41e minuut.
Chiappa met een sublieme pass. Burdon rent richting de bal. Met opzet legt Nuccio zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nuccio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nuccio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Caillaud probeert naar een medespeler te passen. Sunatekin heeft problemen om de bal te vangen. Grimani is nu in balbezit. Sunatekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sunatekin schiet op doel. Salerno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescaramanzia FC 71%, Varese F.C 29%.
Pescaramanzia FC - Varese F.C 0:2

47e minuut.
Burdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdon passt de bal met de wreef. Altındal probeert naar een medespeler te passen. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Altındal kopt de bal weg. Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal zonder na te denken. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... Salerno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Holden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holden passt de bal met de wreef. Sunatekin is nu in balbezit. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Holden probeert de bal met de borst te controleren. Papa speelt de bal door. Altındal is nu in balbezit. Altındal geeft de bal voor. Sunatekin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chieri heeft problemen om de bal te vangen. Holden speelt de bal door. Altındal is nu in balbezit. Altındal geeft een hoge lob. Sunatekin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salerno trapt de bal weg. Papa kopt de bal weg. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin schiet op doel. Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Varese F.C 0:3

58e minuut.
Sunatekin passt de bal zonder na te denken. Lange probeert naar een medespeler te passen. Altındal bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındal geeft een hoge lob. Sunatekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chiappa heeft problemen om de bal te vangen. Lange is nu in balbezit. Lange speelt de bal door. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Papa probeert naar een medespeler te passen. Anglesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglesio geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altındal neemt de hoekschop. Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Holden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holden geeft een lange en hoge pass. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pescaramanzia FC - Varese F.C 0:4

71e minuut.
Caillaud is nu in balbezit. Caillaud passt de bal in één keer door. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap. Lange springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Papa passt de bal in één keer door. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındal speelt de bal door. Klungelig pakt Sunatekin de bal. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pescaramanzia FC 81%, Varese F.C 19%.
Pescaramanzia FC - Varese F.C 0:4