Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerchi Nebbiosi A.C. Berga
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Beneventi rent richting de bal. Mombelli onderschept slim de pass. Mombelli probeert naar een medespeler te passen. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - A.C. Berga 1:0

39e minuut.
Robusti geeft de bal voor. Mombelli is nu in balbezit. Giusto begaat een overtreding. Giusto krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Giusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusto passt de bal in één keer door. Armadio is nu in balbezit. Armadio geeft de bal voor. Bulleri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerchi Nebbiosi 60%, A.C. Berga 40%.
Cerchi Nebbiosi - A.C. Berga 1:0

53e minuut.
Inworp. Nicchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mombelli rent richting de bal. Mombelli haalt uit met een fantastische trap. Cappella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerchi Nebbiosi - A.C. Berga 2:0

55e minuut.
Lo Verso rent richting de bal. Amodeo rent richting de bal. Robusti is nu in balbezit. Amodeo onderschept slim de pass. Amodeo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Beneventi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robusti onderschept slim de pass. Robusti probeert naar een medespeler te passen. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lamberti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Armadio met de inworp. Orso bereikt de bal nog maar net als eerste. Orso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Altieri de bal onder controle te krijgen. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusto rent richting de bal. Mombelli rent richting de bal. Mombelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cappella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerchi Nebbiosi 50%, A.C. Berga 50%.
Cerchi Nebbiosi - A.C. Berga 2:0