Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cenerentisa Gorilla Appassionati
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Meniconi met een sublieme pass. Zanin is nu in balbezit. Zanin met een sublieme pass. Ronchi rent richting de bal. Ronchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Meniconi passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saggini is nu in balbezit. Saggini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ronchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tramonti de bal. Meniconi is nu in balbezit. Tramonti rent richting de bal. Tramonti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Menolaseina geeft de bal voor. Fruner kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronchi de bal. Giaveri rent richting de bal. Giaveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cenerentisa - Gorilla Appassionati 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cenerentisa 64%, Gorilla Appassionati 36%.
cenerentisa - Gorilla Appassionati 1:0

47e minuut.
Daar is Garnero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subacchi rent richting de bal. Subacchi speelt de bal door. Tramonti rent richting de bal. Tramonti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Meniconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meniconi geeft een lange en hoge pass. Sicignano is nu in balbezit. Copelli verovert de bal door een tackle van achteren. Copelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brianza trapt de bal weg. Giaveri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sicignano de bal onder controle te krijgen. Copelli is nu in balbezit. Copelli haalt uit met een fantastische trap. Ramini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cenerentisa - Gorilla Appassionati 2:0

68e minuut.
Zanin heeft problemen om de bal te vangen. Bartocciniacci is nu in balbezit. Bartocciniacci speelt de bal door. Copelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Copelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cenerentisa - Gorilla Appassionati 3:0

85e minuut.
Subacchi geeft de bal voor. Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meniconi onderschept slim de pass. Meniconi geeft een hoge lob. Copelli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Subacchi onderschept slim de pass. Meniconi is nu in balbezit. Subacchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subacchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cenerentisa 45%, Gorilla Appassionati 55%.
cenerentisa - Gorilla Appassionati 3:0