Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ampi AS SBANCATORE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Guarducci rent richting de bal. Burali verovert de bal door een tackle van achteren. Burali probeert naar een medespeler te passen. Savoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Di Seri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Seri probeert naar een medespeler te passen. Savoldi heeft problemen om de bal te vangen. Savoldi draait met de bal, schiet en ... Marsili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - AS SBANCATORE 0:1

34e minuut.
Macchiavello passt de bal in één keer door. Scuteri geeft de bal voor. Di Seri kopt de bal weg. Savoldi is nu in balbezit. Savoldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - AS SBANCATORE 0:2

36e minuut.
Di Seri verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello passt de bal zonder na te denken. Guarducci rent richting de bal. Guarducci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ampi 52%, AS SBANCATORE 48%.
AC Ampi - AS SBANCATORE 0:2

60e minuut.
Di Seri met een sublieme pass. Daar is Savoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cama begaat een overtreding. Savoldi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Savoldi kan niet meer verder spelen. Anglesio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Macchiavello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cruciani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Donatini is nu in balbezit. Burali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donatini. Donatini krijgt een gele kaart. Burali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Burali kan niet meer verder spelen. Casini komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cotecchia is nu in balbezit. Cruciani onderschept slim de pass. Cruciani probeert naar een medespeler te passen. Sonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonda probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - AS SBANCATORE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ampi 59%, AS SBANCATORE 41%.
AC Ampi - AS SBANCATORE 1:2