Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Lorenzo De Casteddu navale124
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 20.9
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Grugni trapt de bal weg van het doel. Daar is Orso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrantes speelt de bal door. Beltramino rent richting de bal. Beltramino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo De Casteddu - navale124 1:0

9e minuut.
Ferretti Gori onderschept slim de pass. Pesavento rent richting de bal. Beltramino onderschept slim de pass. De Filippy rent richting de bal. De Filippy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zelmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmi passt de bal in één keer door. Barrantes met een sublieme pass. Beltramino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De Filippy passt de bal zonder na te denken. Cunegato rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Brenci ... Strafschop! Cunegato raakt geblesseerd tijdens het duel. Cunegato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo De Casteddu - navale124 2:0

35e minuut.
Marazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Orso verovert de bal door een tackle van achteren. Orso speelt de bal door. Serenella bereikt de bal nog maar net als eerste. Serenella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cau bereikt de bal nog maar net als eerste. Cau passt de bal in één keer door. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato schiet op doel. Bigiogero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo De Casteddu - navale124 3:0

45e minuut.
De Filippy passt de bal in één keer door. Beltramino heeft problemen om de bal te vangen. Pesavento is nu in balbezit. Beltramino verovert de bal door een tackle van achteren. Beltramino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo De Casteddu 41%, navale124 59%.
San Lorenzo De Casteddu - navale124 3:0

56e minuut.
Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Bigiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiogero passt de bal met de wreef. Beltramino rent richting de bal. Beltramino schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pistone trapt de bal weg van het doel. Ferretti Gori kopt de bal weg. Klungelig pakt Beltramino de bal. Beltramino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Brenci de bal. Brenci speelt de bal door. Brezzi probeert naar een medespeler te passen. Serenella is nu in balbezit. Serenella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Colò bereikt de bal nog maar net als eerste. Serenella onderschept slim de pass. Serenella passt de bal in één keer door. Tamurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamurri schiet op doel. Cerezo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo De Casteddu 48%, navale124 52%.
San Lorenzo De Casteddu - navale124 3:0