Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea barcelona Acquarius
433 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Pieraccini onderschept slim de pass. Tassaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassaro met een sublieme pass. Ferreto is nu in balbezit. Ferreto schiet op doel. Caresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Scimonello kopt de bal weg. Geldani rent richting de bal. Ascente probeert naar een medespeler te passen. Suardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suardi geeft een lange en hoge pass. Caresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Galimberti verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasi is nu in balbezit. Galimberti maakt een afschuwelijke overtreding. Galimberti krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Suardi passt de bal zonder na te denken. Ferreto is nu in balbezit. Ferreto haalt uit met een fantastische trap. Mombelli onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Robbio passt de bal in één keer door. Citteri is nu in balbezit. Citteri met een sublieme pass. Fornarini is nu in balbezit. Fornarini draait met de bal, schiet en ... Locorotondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 46%, Acquarius 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea barcelona - Acquarius 0:0

70e minuut.
Ascente rent richting de bal. Ascente met een sublieme pass. Suardi speelt de bal door. Scimonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimonello geeft de bal voor. Caresta bokst de bal weg. Ferreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Acquarius 1:0

77e minuut.
Ascente geeft een lange en hoge pass. Zaccara is nu in balbezit. Zaccara passt de bal met de wreef. Ferreto is nu in balbezit. Ferreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea barcelona - Acquarius 2:0

86e minuut.
Suardi kopt de bal weg. Inworp. Galimberti met de inworp. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio geeft een hoge lob. Locorotondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 54%, Acquarius 46%.
Chelsea barcelona - Acquarius 2:0