Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea barcelona Tavern Shark
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Suardi is nu in balbezit. Suardi geeft de bal voor. Scimonello kopt de bal weg. Ferreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ferreto rent richting de bal. Tunzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tunzi probeert naar een medespeler te passen. Braschi is nu in balbezit. Braschi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Serricchio is nu in balbezit. Serricchio geeft de bal voor. Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Polloni onderschept slim de pass. Polloni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tassaro speelt de bal door. Braschi heeft problemen om de bal te vangen. Eleuteri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Braschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Braschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rigotto met een snelle inworp. Geldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Geldani geeft een hoge lob. Atanasi is nu in balbezit. Atanasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 55%, Tavern Shark 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea barcelona - Tavern Shark 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea barcelona 61%, Tavern Shark 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea barcelona - Tavern Shark 0:0