Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Lane Locomotive Dynamos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Montgomery rent richting de bal. Montgomery passt de bal met de wreef. Healy is nu in balbezit. Healy haalt uit met een fantastische trap. Haye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

23e minuut.
Reed geeft een lange en hoge pass. Haye bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Healy de bal. Healy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Locomotive Dynamos 0:1

27e minuut.
Inworp. Wark met een snelle inworp. Keanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley onderschept slim de pass. Wooley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tempt is nu in balbezit. Wooley verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley probeert naar een medespeler te passen. Healy is nu in balbezit. Healy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Locomotive Dynamos 0:2

38e minuut.
Montgomery geeft een hoge lob. Wark is nu in balbezit. Wark passt de bal in één keer door. Healy is nu in balbezit. Healy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery rent richting de bal. Montgomery passt de bal in één keer door. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Healy heeft problemen om de bal te vangen. Haye is nu in balbezit. Wooley verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Locomotive Dynamos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Lane 63%, Locomotive Dynamos 37%.
Hackney Lane - Locomotive Dynamos 0:3

60e minuut.
Meghoma heeft problemen om de bal te vangen. Wark is nu in balbezit. Met opzet legt Meghoma zijn tegenspeler op de grond. Wark raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wark kan niet meer verder spelen. Withe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Reed heeft problemen om de bal te vangen. Reed met een sublieme pass. Daar is Montgomery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullen rent richting de bal. Montgomery geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potter probeert naar een medespeler te passen. Sturrock met een sublieme pass. Brazil is nu in balbezit. Daar is Brazil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brazil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Lane - Locomotive Dynamos 1:3

63e minuut.
Keanе met een sublieme pass. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock passt de bal met de wreef. Brazil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sturrock probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brazil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potter verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock rent richting de bal. Sturrock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Lane 53%, Locomotive Dynamos 47%.
Hackney Lane - Locomotive Dynamos 1:3