Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linthorpe FC Northfleet Moors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
River is nu in balbezit. River probeert naar een medespeler te passen. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - Northfleet Moors 0:1

7e minuut.
Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes speelt de bal door. BeardsIey rent richting de bal. BeardsIey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linthorpe FC - Northfleet Moors 1:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Dewsbury-Hall de bal onder controle te krijgen. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy passt de bal met de wreef. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
BeardsIey rent richting de bal. Slater onderschept slim de pass. Slater met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Thorpe geeft een hoge lob. River heeft problemen om de bal te vangen. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. O`Leary maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - Northfleet Moors 1:2

41e minuut.
Okocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Howe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barnes de bal. Barnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Howe bereikt de bal nog maar net als eerste. Howe passt de bal met de wreef. Barnes is nu in balbezit. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linthorpe FC - Northfleet Moors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthorpe FC 72%, Northfleet Moors 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linthorpe FC - Northfleet Moors 2:2

51e minuut.
Pickford heeft problemen om de bal te vangen. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Dewsbury-Hall met een sublieme pass. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Slater met de inworp. Klungelig pakt Best Law de bal. Parsons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parsons krijgt een gele kaart.

66e minuut.
BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey passt de bal in één keer door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes onderschept slim de pass. Barnes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Russo is nu in balbezit. Barnes onderschept slim de pass. Barnes schiet op doel. BeardsIey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lennon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Howe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parsons de bal. Roonеy is nu in balbezit. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - Northfleet Moors 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthorpe FC 57%, Northfleet Moors 43%.
Linthorpe FC - Northfleet Moors 2:3