Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carshalton Town Northfleet Moors
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Pountney de bal. Paterson rent richting de bal. Paterson passt de bal zonder na te denken. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ... Jarvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Scholes heeft problemen om de bal te vangen. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy passt de bal met de wreef. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Jarvis bokst de bal weg. Gordon rent richting de bal. Newell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gordon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordon zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Carshalton Town - Northfleet Moors 0:1

45e minuut.
Roonеy probeert de bal aan de voet te houden. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bremner de bal. Bremner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carshalton Town 61%, Northfleet Moors 39%.
Carshalton Town - Northfleet Moors 0:1

51e minuut.
Russo geeft een hoge lob. Inworp. Scholes met de inworp. Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Daniels geeft een lange en hoge pass. Lennon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dibble rent richting de bal. Dibble haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Li geeft een lange en hoge pass. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy passt de bal zonder na te denken. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carshalton Town - Northfleet Moors 0:2

66e minuut.
Pountney geeft een lange en hoge pass. Best Law rent richting de bal. Best Law probeert naar een medespeler te passen. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baldwin geeft de bal voor. Inworp. Hutchinson met een snelle inworp. Dibble is nu in balbezit. Dibble geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Prefect geeft een lange en hoge pass. Baldwin heeft problemen om de bal te vangen. Dibble is nu in balbezit. Dibble draait met de bal, schiet en ... Lennon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Slater heeft problemen om de bal te vangen. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal in één keer door. Dibble rent richting de bal. Dibble schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Prefect geeft een lange en hoge pass. Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pickford. Pickford krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carshalton Town 33%, Northfleet Moors 67%.
Carshalton Town - Northfleet Moors 0:2