Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaw Lane Rangers Warrington Harriers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Inworp. Wooley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel. Perry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane Rangers - Warrington Harriers 1:0

26e minuut.
Wilshere passt de bal zonder na te denken. Singh rent richting de bal. Chris Waddle is nu in balbezit. Singh onderschept slim de pass. Singh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Butcher passt de bal in één keer door. Singh is nu in balbezit. Wilshere is nu in balbezit. Singh is nu in balbezit. Singh schiet op doel. Jacobs bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane Rangers 45%, Warrington Harriers 55%.
Shaw Lane Rangers - Warrington Harriers 1:0

71e minuut.
Waddle onderschept slim de pass. Waddle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emerson de bal. Emerson draait met de bal, schiet en ... Perry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane Rangers - Warrington Harriers 2:0

74e minuut.
Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed met een sublieme pass. Singh speelt de bal door. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilshere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Spur speelt de bal door. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh probeert naar een medespeler te passen. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilshere schiet op doel. Jacobs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane Rangers 41%, Warrington Harriers 59%.
Shaw Lane Rangers - Warrington Harriers 2:0