Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunacorns Partick Bantams
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Wheatley rent richting de bal. Wheatley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kitching rent richting de bal. Sidwell is nu in balbezit. Sidwell probeert naar een medespeler te passen. Wheatley is nu in balbezit. Wheatley schiet op doel. Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wheatley rent richting de bal. Wheatley schiet op doel. Junior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Milligan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dublin met de inworp. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunacorns - Partick Bantams 0:1

27e minuut.
Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunacorns 51%, Partick Bantams 49%.
Lunacorns - Partick Bantams 0:1

49e minuut.
Chris Waddle speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Barton is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Kanе bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunacorns - Partick Bantams 0:2

51e minuut.
Jones-Taylor is nu in balbezit. Sidwell onderschept slim de pass. Kitching schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kitching krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Barton geeft een lange en hoge pass. Gladwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheatley bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sousa verovert de bal door een tackle van achteren. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Haye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sidwell is nu in balbezit. Bould is nu in balbezit. Met opzet legt Sidwell zijn tegenspeler op de grond. Sidwell krijgt een gele kaart. Bould raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. White verovert de bal door een tackle van achteren. White passt de bal zonder na te denken. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunacorns 48%, Partick Bantams 52%.
Lunacorns - Partick Bantams 0:2