Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 5
  • Stadion: L Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 689
L Walsall Carthusians
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Jacobs rent richting de bal. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon rent richting de bal. Bacon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Crouch met een sublieme pass. John Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Luiz begaat een overtreding. Luiz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs rent richting de bal. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L - Walsall Carthusians 0:1

37e minuut.
Chiwome kopt de bal weg. Beckһam rent richting de bal. Metcalfe maakt een afschuwelijke overtreding. Metcalfe krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Beckһam passt de bal zonder na te denken. Hackett is nu in balbezit. Hackett passt de bal met de wreef. Bacon rent richting de bal. Bacon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L 58%, Walsall Carthusians 42%.
L - Walsall Carthusians 0:1

49e minuut.
John Barnes met een snelle inworp. Klungelig pakt Crouch de bal. Crouch geeft een hoge lob. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L - Walsall Carthusians 0:2

52e minuut.
Luiz rent richting de bal. Luiz met een sublieme pass. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy haalt uit met een fantastische trap. Shorey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L - Walsall Carthusians 1:2

77e minuut.
Hackett probeert naar een medespeler te passen. Bacon rent richting de bal. Jacobs rent richting de bal. Jacobs draait met de bal, schiet en ... Bellingһam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L - Walsall Carthusians 1:3

83e minuut.
Hawke geeft de bal voor. Inworp. Hackett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacon rent richting de bal. Bacon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
L - Walsall Carthusians 1:4

85e minuut.
Hawke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hackett met een snelle inworp. Daar is Bacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doyle geeft een hoge lob. Bellingһam speelt de bal door. Crouch kopt de bal weg. Hawke is nu in balbezit. Hawke passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L 63%, Walsall Carthusians 37%.
L - Walsall Carthusians 1:4