Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dover Athletic Partick Bantams
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dublin geeft een lange en hoge pass. Kitching kopt de bal weg. Cole probeert de bal met de borst te controleren. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
White is nu in balbezit. White passt de bal met de wreef. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bynoe-Gittens de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bould neemt de hoekschop. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sousa onderschept slim de pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole speelt de bal door. Price is nu in balbezit. Price geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pedro rent richting de bal. Pedro geeft de bal voor. Klungelig pakt Gladwin de bal. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Athletic 37%, Partick Bantams 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dover Athletic - Partick Bantams 0:0

54e minuut.
Jones-Taylor rent richting de bal. Ball verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitching. Kitching krijgt een gele kaart. Ball is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cole wilt de vrije trap nemen. Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Athletic - Partick Bantams 1:0

87e minuut.
Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball met een sublieme pass. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Athletic 44%, Partick Bantams 56%.
Dover Athletic - Partick Bantams 1:0