Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Bantams Demport Dumplings
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Watts geeft een hoge lob. Zola rent richting de bal. Met opzet legt Sousa zijn tegenspeler op de grond. Zola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hill met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobson geeft de bal voor. Daar is Watts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniels is nu in balbezit. Daniels haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rush zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobson met een sublieme pass. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap. Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Demport Dumplings 0:1

44e minuut.
Dobson rent richting de bal. Dobson passt de bal met de wreef. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels draait met de bal, schiet en ... Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Demport Dumplings 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Bantams 73%, Demport Dumplings 27%.
Partick Bantams - Demport Dumplings 0:2

59e minuut.
Speedie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobson speelt de bal door. Klungelig pakt Daniels de bal. Daniels schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Horsfield rent richting de bal. Horsfield geeft de bal voor. Watts kopt de bal weg. Whittaker kan de bal niet met de borst controleren. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Bantams - Demport Dumplings 1:2

83e minuut.
Bould verovert de bal door een tackle van achteren. Bould passt de bal in één keer door. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould onderschept slim de pass. Bould geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sousa verovert de bal door een tackle van achteren. Sousa met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. James probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Bantams 45%, Demport Dumplings 55%.
Partick Bantams - Demport Dumplings 1:2