Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brockhall FC Whinney Wanderers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Carsley geeft een lange en hoge pass. Dewsbury-Hall heeft problemen om de bal te vangen. Collins rent richting de bal. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brockhall FC - Whinney Wanderers 0:1

10e minuut.
London probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dewsbury-Hall de bal. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dunk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carsley met de inworp. Roonеy rent richting de bal. Roonеy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wright-Phillips is nu in balbezit. Henry is nu in balbezit. Gates begaat een overtreding. Henry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brockhall FC 70%, Whinney Wanderers 30%.
Brockhall FC - Whinney Wanderers 0:1

57e minuut.
Henry onderschept slim de pass. Henry speelt de bal door. Collins rent richting de bal. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Wright-Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips geeft de bal voor. Collins is nu in balbezit. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Henry probeert naar een medespeler te passen. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy passt de bal met de wreef. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Roonеy passt de bal in één keer door. London is nu in balbezit. Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap. Ricе probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brockhall FC - Whinney Wanderers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brockhall FC 58%, Whinney Wanderers 42%.
Brockhall FC - Whinney Wanderers 0:2