Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whinney Wanderers The Rampart
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Dyer rent richting de bal. Dyer speelt de bal door. Meghoma rent richting de bal. Meghoma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Wright-Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Birch is nu in balbezit. Wright-Phillips tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wright-Phillips krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cullen speelt de bal door. Birch is nu in balbezit. Henry onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ... Cripps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Roonеy is nu in balbezit. Everett rent richting de bal. Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap. Cripps werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Everett rent richting de bal. Henry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Everett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Henry rent richting de bal. Dyer onderschept slim de pass. Dyer speelt de bal door. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Gazza Shearer verovert de bal door een tackle van achteren. Gazza Shearer speelt de bal door. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma schiet op doel. Harrison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gazza Shearer is nu in balbezit. Cullen onderschept slim de pass. Roonеy speelt de bal door. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sheridan is nu in balbezit. Lee rent richting de bal. Lee passt de bal in één keer door. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whinney Wanderers 54%, The Rampart 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Whinney Wanderers - The Rampart 0:0

47e minuut.
Henry speelt de bal door. Cullen is nu in balbezit. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whinney Wanderers - The Rampart 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Gazza Shearer de bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee passt de bal zonder na te denken. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Dewsbury-Hall de bal. Roonеy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birch. Birch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whinney Wanderers 32%, The Rampart 68%.
Whinney Wanderers - The Rampart 1:0