Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Malá Lula Zach
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Collymore passt de bal met de wreef. Black rent richting de bal. Black speelt de bal door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Malá Lula 52%, Zach 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Malá Lula - Zach 0:0

50e minuut.
Willis met een sublieme pass. Alexander-Arnold rent richting de bal. Collymore maakt een afschuwelijke overtreding. Collymore krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Jewell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal in één keer door. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jewell speelt de bal door. Mullen rent richting de bal. Mullen geeft de bal voor. Beckham rent richting de bal. Beckham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Malá Lula - Zach 0:1

63e minuut.
Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman verovert de bal door een tackle van achteren. Kilman met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dunn rent richting de bal. Li onderschept slim de pass. Li probeert naar een medespeler te passen. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Malá Lula - Zach 0:2

72e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn onderschept slim de pass. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Collymore de bal. Collymore haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Brosnan is nu in balbezit. Walker onderschept slim de pass. Li probeert naar een medespeler te passen. Beckham is nu in balbezit. Beckham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Malá Lula 51%, Zach 49%.
As Malá Lula - Zach 0:2