Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:17
  • Competitiewedstrijd: Division IV 7
  • Stadion: Buxton Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 858
Buxton Highgate Victoria
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez met een snelle inworp. Tempt geeft een lange en hoge pass. Seedorf rent richting de bal. Seedorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Coppell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ... Olise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Highgate Victoria 1:0

33e minuut.
Seedorf onderschept slim de pass. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls geeft een lange en hoge pass. Lampard kopt de bal weg. Francis rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Way rent richting de bal. Lampard is nu in balbezit. Lampard probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle is nu in balbezit. Tempt onderschept slim de pass. Tempt geeft de bal voor. Mavididi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton 63%, Highgate Victoria 37%.
Buxton - Highgate Victoria 1:0

51e minuut.
Southall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard verovert de bal door een tackle van achteren. Lampard probeert naar een medespeler te passen. Coppell rent richting de bal. Coppell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Highgate Victoria 2:0

60e minuut.
Nicholls geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seedorf met de inworp. Klungelig pakt Tempt de bal. Tempt geeft een hoge lob. Mavididi bokst de bal weg. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buxton - Highgate Victoria 2:1

62e minuut.
Way passt de bal in één keer door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls rent richting de bal. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Crawford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicholls rent richting de bal. Fox maakt een afschuwelijke overtreding. Fox krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Roonеy onderschept slim de pass. Lampard verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Southall. Lampard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lampard kan niet meer verder spelen. Weaver komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Perez is nu in balbezit. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Coppell is nu in balbezit. Coppell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Weaver heeft problemen om de bal te vangen. Way is nu in balbezit. Way passt de bal met de wreef. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buxton 49%, Highgate Victoria 51%.
Buxton - Highgate Victoria 2:1