Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brackley Publicans Bromsgrove Engineers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Gould rent richting de bal. Inworp. Gould zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Publicans - Bromsgrove Engineers 0:1

17e minuut.
Henry met een sublieme pass. Iling-Junior heeft problemen om de bal te vangen. Henry is nu in balbezit. Iling-Junior rent richting de bal. Iling-Junior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Amo-Ameyaw passt de bal zonder na te denken. Devonshire bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinshelwood. Hinshelwood krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fairclough geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hill met de inworp. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sidibe passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wetherall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henry rent richting de bal. Henry geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sidibe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moore de bal. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ruddock onderschept slim de pass. Henry met een sublieme pass. Amo-Ameyaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior onderschept slim de pass. Iling-Junior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Publicans 53%, Bromsgrove Engineers 47%.
Brackley Publicans - Bromsgrove Engineers 0:1

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hughes trapt de bal weg van het doel. Daniels kopt de bal weg. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Amo-Ameyaw geeft de bal voor. Hinshelwood kopt de bal weg. Rideout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Publicans 56%, Bromsgrove Engineers 44%.
Brackley Publicans - Bromsgrove Engineers 0:1