Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Engineers lewishartley484@gmail.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Mheuka verovert de bal door een tackle van achteren. Mheuka geeft de bal voor. Wetherall kopt de bal weg. Klungelig pakt Marsh de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wetherall probeert naar een medespeler te passen. Beckett is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambert. Lambert krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wright zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Miles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miles probeert naar een medespeler te passen. Best rent richting de bal. Best schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - lewishartley484@gmail.com 1:0

41e minuut.
Iling-Junior met de inworp. Daar is Rascal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambert. Lambert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Engineers 60%, lewishartley484@gmail.com 40%.
Bromsgrove Engineers - lewishartley484@gmail.com 1:0

57e minuut.
Amo-Ameyaw is nu in balbezit. Amo-Ameyaw geeft een lange en hoge pass. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles is nu in balbezit. Miles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wright kopt de bal weg. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best met een sublieme pass. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. Modric bokst de bal weg.

69e minuut.
Stamp geeft een hoge lob. Beckett is nu in balbezit. Beckett passt de bal zonder na te denken. Marsh is nu in balbezit. Marsh haalt uit met een fantastische trap. Hughes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Noble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beckett. Beckett krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Falkoski passt de bal in één keer door. Mheuka is nu in balbezit. Mheuka geeft een lange en hoge pass. Gould bereikt de bal nog maar net als eerste. Gould haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - lewishartley484@gmail.com 2:0

87e minuut.
Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Best rent richting de bal. Best met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... Modric bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Engineers 43%, lewishartley484@gmail.com 57%.
Bromsgrove Engineers - lewishartley484@gmail.com 2:0