Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maia-zee fc Solomoni88
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ijoh passt de bal zonder na te denken. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika passt de bal met de wreef. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe schiet op doel. Babalade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ayorinde onderschept slim de pass. Ayorinde geeft een lange en hoge pass. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ayorinde geeft de bal voor. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi passt de bal met de wreef. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia-zee fc - Solomoni88 1:0

44e minuut.
Daar is Nwordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anosike onderschept slim de pass. Anosike probeert naar een medespeler te passen. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia-zee fc 50%, Solomoni88 50%.
Maia-zee fc - Solomoni88 1:0

48e minuut.
Shola passt de bal in één keer door. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi passt de bal in één keer door. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maia-zee fc - Solomoni88 2:0

62e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi speelt de bal door. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi schiet op doel. Ikedia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Afolabi kopt de bal weg. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi passt de bal in één keer door. Bale is nu in balbezit. Bale draait met de bal, schiet en ... Ikedia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia-zee fc 49%, Solomoni88 51%.
Maia-zee fc - Solomoni88 2:0