Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salom C.D Arepa Power
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Camejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascón is nu in balbezit. Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Albarrán probeert de bal aan de voet te houden. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Vera kopt de bal weg. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hezzel rent richting de bal. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. Martínez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salom - C.D Arepa Power 1:0

6e minuut.
Hezzel passt de bal in één keer door. Arismendi rent richting de bal. Arismendi passt de bal zonder na te denken. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hezzel kopt de bal weg. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hezzel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salom - C.D Arepa Power 2:0

14e minuut.
Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal in één keer door. Bolet met een sublieme pass. Klungelig pakt Urdaneta de bal. Urdaneta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Camejo met de inworp. Narváez is nu in balbezit. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salom - C.D Arepa Power 3:0

32e minuut.
Gascón heeft problemen om de bal te vangen. Vera rent richting de bal. Gascón begaat een overtreding. Gascón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salom 39%, C.D Arepa Power 61%.
FC Salom - C.D Arepa Power 3:0

61e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez passt de bal in één keer door. Bolet rent richting de bal. Bolet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Terán onderschept slim de pass. Peñaranda rent richting de bal. Camejo speelt de bal door. Urdaneta is nu in balbezit. Urdaneta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salom - C.D Arepa Power 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salom 54%, C.D Arepa Power 46%.
FC Salom - C.D Arepa Power 3:1