Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caroni fc Guigue FC
Normal Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lezama rent richting de bal. Cabrera speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez begaat een overtreding. Velásquez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Becerra probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hidalgo met de inworp. Piñate rent richting de bal. Piñate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cepeda rent richting de bal. Piñate onderschept slim de pass. Piñate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel. Zárate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 58%, Guigue FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caroni fc - Guigue FC 0:0

63e minuut.
Contreras rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra geeft een hoge lob. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa passt de bal met de wreef. Lezama rent richting de bal. Lezama draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Guigue FC 0:1

72e minuut.
Reyes speelt de bal door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras speelt de bal door. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cabrera controleert de bal met de borst. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal in één keer door. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lezama. Cabrera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cabrera kan niet meer verder spelen. Torres komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 60%, Guigue FC 40%.
caroni fc - Guigue FC 0:1