Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
resl madrid the power Tocuyo f..c.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Barandarian met een sublieme pass. Yánez is nu in balbezit. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza probeert naar een medespeler te passen. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
resl madrid the power - Tocuyo f..c. 1:0

11e minuut.
Bastardo is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno met een sublieme pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yánez probeert naar een medespeler te passen. Chacín rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
resl madrid the power - Tocuyo f..c. 1:1

36e minuut.
Daar is Roque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal met de wreef. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
resl madrid the power - Tocuyo f..c. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: resl madrid the power 48%, Tocuyo f..c. 52%.
resl madrid the power - Tocuyo f..c. 1:2

61e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass. Barandarian kopt de bal weg. Daar is Machís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cumare is nu in balbezit. Cumare passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
resl madrid the power - Tocuyo f..c. 1:3

87e minuut.
Barandarian speelt de bal door. Yánez rent richting de bal. Acosta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acosta krijgt een gele kaart. Yánez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: resl madrid the power 57%, Tocuyo f..c. 43%.
resl madrid the power - Tocuyo f..c. 1:3