Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: CARDINALES Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1408
CARDINALES Club Banco Central
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Huentelican is nu in balbezit. Telerman onderschept slim de pass. Telerman met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Huentelican bereikt de bal nog maar net als eerste. Telerman verovert de bal door een tackle van achteren. Telerman passt de bal met de wreef. Sakinko is nu in balbezit. Sakinko haalt uit met een fantastische trap. Saavedra bokst de bal weg.

6e minuut.
Gagliardo rent richting de bal. Gagliardo geeft een hoge lob. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor schiet op doel. Saavedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Huentelican kopt de bal weg. Klungelig pakt Baroni de bal. Zimmermann met een sublieme pass. Kaial controleert de bal met de borst. Kaial geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Telerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Telerman geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Trull is nu in balbezit. Trull haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Acerola met een snelle inworp. Trull rent richting de bal. Trull probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Carboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Bauza de bal onder controle te krijgen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Carboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bauza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tello met de inworp. Trull rent richting de bal. Trull haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Glades probeert naar een medespeler te passen. Gagliardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardo passt de bal met de wreef. Sakinko is nu in balbezit. Sakinko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferretti heeft problemen om de bal te vangen. Sotomayor rent richting de bal. Met opzet legt Campanile zijn tegenspeler op de grond. Campanile krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 56%, Club Banco Central 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CARDINALES - Club Banco Central 0:0

51e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza is nu in balbezit. Trull verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Campanile rent richting de bal. Bauza speelt de bal door. Sotomayor is nu in balbezit. Sakinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakinko schiet op doel. Saavedra bokst de bal weg.

69e minuut.
Couchot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acerola met een snelle inworp. Trull rent richting de bal. Trull geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kaial is nu in balbezit. Kaial geeft een hoge lob. Huentelican heeft problemen om de bal te vangen. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARDINALES - Club Banco Central 0:1

81e minuut.
Sotomayor kopt de bal weg. Baroni probeert naar een medespeler te passen. Huentelican speelt de bal door. Sakinko is nu in balbezit. Sakinko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARDINALES 53%, Club Banco Central 47%.
CARDINALES - Club Banco Central 0:1