Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Payasos fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2761
Payasos fc Tigre
Attack Tactiek 4 - 3 - 3
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Schapira heeft problemen om de bal te vangen. Cappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappa passt de bal zonder na te denken. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tarabini probeert naar een medespeler te passen. Peñaloza rent richting de bal. Sambucetti verovert de bal door een tackle van achteren. Schapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Schapira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Golombeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Obring probeert naar een medespeler te passen. Bayton is nu in balbezit. Bayton passt de bal met de wreef. Luzuriaga rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Allondra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cappa kopt de bal weg. Luzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Payasos fc - Tigre 1:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Allondra de bal onder controle te krijgen. Fantino is nu in balbezit. Fantino passt de bal met de wreef. Bossetto is nu in balbezit. Bossetto schiet op doel. Golombeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Payasos fc - Tigre 1:1

29e minuut.
Schunke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allondra met de inworp. Klungelig pakt Obring de bal. Obring draait met de bal, schiet en ... Rava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Peñaloza probeert naar een medespeler te passen. Tarabini is nu in balbezit. Tarabini speelt de bal door. Bossetto rent richting de bal. Bossetto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payasos fc 43%, Tigre 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Payasos fc - Tigre 1:1

51e minuut.
Aban verovert de bal door een tackle van achteren. Cappa verovert de bal door een tackle van achteren. Cappa probeert naar een medespeler te passen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rava trapt de bal weg. Obring kopt de bal weg. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Obring kopt de bal weg. Luzuriaga rent richting de bal. Schapira begaat een overtreding. Luzuriaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obring met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Obring kopt de bal weg. Cappa rent richting de bal. Cappa passt de bal zonder na te denken. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Galarza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luzuriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schapira geeft een lange en hoge pass. Peñaloza rent richting de bal. Peñaloza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Bossetto is nu in balbezit. Bossetto met een sublieme pass. Peñaloza is nu in balbezit. Peñaloza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Schapira rent richting de bal. Obring begaat een overtreding. Schapira raakt geblesseerd tijdens het duel. Schapira met een snel genomen vrije trap. Peñaloza rent richting de bal. Peñaloza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson passt de bal zonder na te denken. Bossetto is nu in balbezit. Bossetto schiet op doel. Golombeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Payasos fc - Tigre 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payasos fc 32%, Tigre 68%.
Payasos fc - Tigre 1:2