Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Payasos fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1008
Payasos fc CARDINALES
Attack Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Telerman kopt de bal weg. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Horwarth zijn tegenspeler op de grond. Horwarth is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Acerola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Acerola kan niet meer verder spelen. Scocco komt het veld opgelopen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raulo met de inworp. Sambucetti controleert de bal met de borst. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Payasos fc - CARDINALES 0:1

17e minuut.
Campanile rent richting de bal. Campanile passt de bal zonder na te denken. Sambucetti rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cappa kopt de bal weg. Daar is Ferretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Payasos fc - CARDINALES 1:1

28e minuut.
Tello rent richting de bal. Lelor is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Golombeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Payasos fc - CARDINALES 1:2

36e minuut.
Obring passt de bal zonder na te denken. Telerman is nu in balbezit. Telerman geeft de bal voor. Scocco rent richting de bal. Scocco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payasos fc 58%, CARDINALES 42%.
Payasos fc - CARDINALES 1:2

50e minuut.
Telerman geeft de bal voor. Obring kopt de bal weg. Ferretti heeft problemen om de bal te vangen. Cappa rent richting de bal. Cappa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saavedra met een sublieme pass. Obring kopt de bal weg. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Saavedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Lelor rent richting de bal. Lelor passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Payasos fc - CARDINALES 1:3

59e minuut.
Scocco is nu in balbezit. Scocco geeft een hoge lob. Daar is Obring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Telerman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galarza. Telerman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telerman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sambucetti is nu in balbezit. Agüero onderschept slim de pass. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payasos fc 46%, CARDINALES 54%.
Payasos fc - CARDINALES 1:3